Att se i backspegeln.

Fick nyss göra en ny mapp till mina bilder då jag kom på att det faktiskt inte är juli månad längre. "10 08 Augusti" ligger nu under mina "alster". Jag använder inga speciella program för bildsortering, bara utforskaren.

Alltid när jag gör en ny mapp känns det lite speciellt, att det är en ny månad. Att det blir augusti känns inte illa, en hel månad till som kan räknas som sommar.

Jag se alltid fram emot hösten med en slags nystartskänsla. Jag älskar hösten. Att få murra in sig bland doftljus och varma filtar, när löven faller alldeles färggranna och när luften blir sådär kylig. Att gå hem från jobbet på kvällen när det är riktigt mörkt, och ta fram höstjackan på morgonen då kylan kommit för att stanna. Eller sitta ute och fika och känna de där sista varma solstrålarna som man vet att man kommer få vänta länge på innan de gör entré igen. Att ta en hundpromenad och min glada vovve far bland höstlöven. Det finns så många glädjeämnen även fast det blir höst, och jag ser snarare fram emot hösten med förväntan, än med vemod.

Det hör även till att jag kikar igenom mappen sedan ett år tillbaka. Det är kul att se om man utvecklats, och vad förra årets bästa bild var.

Min favorit sedan förra året är nog denna. Till synes en riktigt emotionell bild, där storebror beskyddar lillebror och syskonkärleken är alldeles uppenbar. (Bilden vann dessutom en tävling där temat var just "kärlek")
Det roligaste är att bilden kommer från en serie av bilder, där alla såg ut såhär:Dvs fasthållning till max, och lillebrors förtvivlade kamp för att komma ut storebrors fasta grepp. Allt är inte som det först ser ut. Men det förhindrar ju inte att jag har den första bilden i förstoring hemma i matrummet. Med texten "Kärlek" ståendes på ramen.
  Rebecca Strömgren

sjukt fin blogg! :)


2010-08-01 / 13:28:01 Url: http://rebeccastromgren.blogg.se/
  Jessie

Vilken otroligt fin blogg du har!

Kram


2010-08-01 / 14:22:22 Url: http://sarakechi.blogg.se/
  Fia

Hej Hanna!!!

Kul att du hittade till min blogg =)))

Så fina bilder på dina prinsar =)))Jo sopporna jag äter är som pulver som man blandar med vatten, är ju med i nått som heter XTRAVAGANZA du kanske känner till det?

Man går en gång i veckan på "möten" lär sig äta rätt, lär sig mental träning, tränar så mkt man vill och har en handledare som puschar på.

För mej har det verkligen funkat super. Innan jag blev gravid gick jag ner 30 kg på 3 månader.

Dricker dom sopporna 3ggr om dan.

Nu har jag 15-10kg kvar sen är jag i form igen =)))

Du var verkligen superduktig med din viktnergång följde den på Lunar =)))

Men det är ju lätt att gå upp lite igen tyvärr och som du säger det är svårt att hinna allt!!!

Ha en bra fortsatt kväll Kram


2010-08-01 / 22:35:39 Url: http://www.sofiasliv.bloggplatsen.se
  Fia

Halloj!!!

HAr inte adressen till din andra blogg men jag skulle gärna vilja ha den =)))

Ja 30 kg är mkt och jag hade kunnat hålla vikten om jag inte blev gravid precis i samma veva, tycker inte det är svårt att hålla den för man får ju riktlinjer & råd om hur man ska äta och jag tycker det funkar kalas!

Kram


2010-08-02 / 19:24:21 Url: http://www.sofiasliv.bloggplatsen.se
  Kristin - Mouzieephoto

Naw sötnosarna.. När jag har ringt har de sagt att det heter sterilisera för honor och kastrerar för hanar så jag har ingen aning vad jag menar, haha :)

Men lugnare hoppas jag hon blir annars åker hon ut, är så trött på att hon alltid sabbar mina saker hela tiden för det är alltid mina och ingen annans.. Hon har sikte påmig ;)

Hur är det med dig annars denna sommar vad göres?


2010-08-03 / 12:49:45 Url: http://mouzieephoto.blogg.se/

Namn

Mail

Url


   Spara?