Ny blogg :)

Vet ni, jag har bytt blogg. Eller skaffat en alternativ blogg. För jag älskar ju att blogga. Men min privata är just privat. Och den här, fotobloggen, känns så bunden till att innehålla just fotografiska alster. Men jag vill ju blogga om allt möjligt. Därför har jag skaffat en tredje blogg.

Vill ni kika in?

imitthem.blogg.se heter den. Säg gärna hej, då blir jag glad :)

Jag tänker inte överge mina andra bloggar, tankar och åsikter finns kvar där de oftast ventileras. Och fotomässiga bilder, t.ex. från jobb, finner ni här.

Men imitthem finns det lite allt möjligt. Lite mer privat, lite mer av personen bakom fotografierna ni alltid ser.

  amanda

super fin blogg du har!

kikade in på lite bloggar och hittade dig, super kul om du kunde kolla in min blogg, (inget måste)

dessutom var du också super fin!

ha de bra! :D


2012-03-17 / 12:50:18 Url: http://amandaeliasson.blogg.se/
  Mikael

Heej!Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram


2012-07-20 / 19:14:12 Url: http://forum.modekampanj.com
  Sanna Svedin

Jag har just börjat med veckans blogg, kommentera bara "Jag är med" här (http://gottagetdown.blogg.se/2012/september/veckans-blogg.html) för att vara med.


2012-10-04 / 08:49:23 Url: http://gottagetdown.blogg.se

Namn

Mail

Url


   Spara?