Julafton no 2.

Det sista julfirandet vi gick igenom tycker jag förklaras bäst med dessa bilder.Tre grabbar i åldrarna fem, fyra och två och halvt år. Det gick undan.

Julhälsning från Sonya.

Julbild.

Bilden som användes till julkortet. Alvin ser skräckslagen ut, men väldigt söt.

Söta L.

En bild till.Nu ska jag dricka te och se på tv. Efter en rätt lugn jobbhelg. Men jobb är alltid jobb, och jag saknar killarna varje minut.

Last one.

Sista för ikväll.Nu ska jag se skräckis och äta godis. Är det fredag så är det. Trots jobbarhelg.

Trevlig helg på er alla :)

One more.

Söta L igen.Små bebisar på fårskinn måste ju vara bland det gulligaste som finns, eller hur ;-)

Förhandstitt.

En bild på söta L som jag fotade igår.

 

David och Louise.

En av varianterna jag gjorde. Denna tog tid att göra, men David och Louise är nöjda så då är jag också nöjd.

Julkort.

Ett av de korten jag tog på barnen. Dock inte det som skickas till vänner & familj, den bilden håller jag lite på än så länge.

Kort.

Just nu inväntas Björn och Elis. Jag är hungrig! Gahhh vilken väntan!I morgon har jag en fotografering inbokad, och det får ske snabbt som attans Har bara en dryg timme på mig från jag lämnar barnen tills jag börjar skolan. Ska fota ett syskonpar, två flickor. Ska bli kul! Lägger ut bild här om jag får sedan.

Julkort :-)

Jag har knåpat julkort. I nästan fyra timmar. David hade en idé om hur han och Louise skulle ha sitt julkort, eller ja, själva bilden i kortet. Louise är så ambitiös att hon scrappar sina kort och sätter en personlig bild inuti. Jag gör mina i Photoshop och massbeställer som vanligt foton. Slövarianten. 

Jag hann även färdigstryka en herrbetjänt, som Björn ska få av min mormor i julklapp. (tur att han inte läser bloggen, hehe) Mormors skulle kassera sin trasiga herrbetjänt, och jag var snabbt framme och frågade om hon inte kunde ge den i julklapp till Björn istället, ihop limmad och målad. Så nu står den åter igen gömd i städskrubben medan den torkar.

Nu är David och Louises bilder i alla fall klara. Och mina. Ska bara få L att godkänna dom så vi kan beställa. Ja, givetvis från Crimson. Får se om de håller dygnsleveranstiden även i juletider.

Nu ska jag äta något innan jag springer tillbaka till jobbet.

Puss vänner :-)

Pyssel.

Tänk så skönt det är med helg. Att hinna sådant som inte riktigt får plats, tidsmässigt, de andra dagarna.

Det här är sådant jag har pysslat med den senaste veckan.Isig juldekoration. (Björkgrenar som jag sprayat i vitt och silver, samt satt lite lila- och silverfärgade dekorationer i. Vitmålade klädnypor ligger bakom och meningen är att julkorten ska fästas i denna)Nött bricka. (Köpt på loppis, och vitmålad och sedan slipad och skriven på)Mysig soffa. (soffan även den köpt på loppis, med vita och grå fårskinn i. Kuddarna och skinnen är från IKEA. Nästa projekt är att vitmåla soffan, men än finns inte den tiden. Kanske i mellandagarna)Boxar. (Kartonger som jag vitmålat och kantnött med Desert Ink från Panduro. Äntligen en förvaring för alla småprylar jag använder)Lampa på pidestal. (Lampan har jag fått av mormor, lampfoten är vitmålad och dekorerad med ett band. Skärmen är köpt från "Huset mitt i byn". Pidestalen har Björn hittat på tippen för grymt många år sedan, men jag tröttnade på att ha den i svart så jag målade den vit samt målade en schablon i grönmetalic ovanpå)

Lucia.

Idag är det ju Lucia. Barnen lussade på dagis i förra veckan. Hur gulligt som helst! Tänk att de har blivit så stora att de kan sjunga. Eller ja, Alvins förklaring till varför han bara stampade takten med fötterna istället för att sjunga var enkel: -Jag orkade inte!

Snabbuppdatering.

Skriver till skolan den här förmiddagen, men tog en rast med kaffe just nu.


En bild till på söta Erik och Ida.

Godingar!

Fotat.

För en vecka sedan dock, men bilderna är i alla fall nyredigerade. Tiden är knapp numer. Fråga Katta. Hehe.

På söta Ida och Erik.Så söta, eller hur!