Trevlig start.

Esther och Sonya ligger i sängen och myser i solskenet. Solen skiner och det kunde lika gärna vara en vårdag i mars.

Hoppas på snö i vinter. Jag vill ta galna vinterbilder med snö flygandes överallt! Inte det här, gråa, trista...

Min vackra, underbara lilla Esther.


Jag har inte fotograferat på länge. Mitt andra jobb tar all kraft, jag har ingen ork kvar att vara inspirerad eller fokuserad.

Jag väntar på en leverans av en störtsnygg bakgrund, samt en tygleverans på säckväv. Har tänkt att använda det till julkortsfotograferingarna. Eller ja, kanske inte ska skriva det i plural, jag har bara en sådan fotografering. Kan/vill/hinner inte göra fler, som min tillvaro ser ut nu. Lite besviken blir jag allt om sakerna inte hinner komma så jag kan använda dem, för, jag har ju räknat med det... Och om det bara kunde komma snö. Denna underbara snö! Då kunde jag engagera mig i julkortsfotograferingar! Men nu, med blask...

Nu ska jag skriva färdigt lite julkort, sedan åka och luncha med en arbetskamrat. Och efter det jobba, på mitt andra, energisugande jobb (och nej, det är inget fel på mitt jobb. Inte i jobbet i sig själv. Men det är mycket omkring som tar tankekraft och energi. Sådant som jag eftersökte förr, för att få jobba med huvudet och inte bara kroppen. Men nu skyr jag det...)

 

Minnesfotografering.

Nytt paket på hemsidan ligger uppe nu.Minnesfotografering, där mycket fokus ligger på kontakt, närhet, omsesidig kärlek och speciella egenskaper som kännetecknar just ditt djur.Kika in på www.hannamariafoto.se för info :)

Esther igen.

Ja, det är ju helt enkelt så krasst att ni får en Estherbild till.

Jag är tömd på energi just nu.

En snabbis.

En lite bild på världens sötaste Esther kan ni få se (hoppas ni inte tröttnar på alla djurbilder). Sekunderna efter den här bilden delade Esther och Sonya (storhunden) på en tallrik köttbullar och makaroner. Tror Esther klämde i sig fem köttbullar och en tio stycken skruvmakaroner. Hon såg ut som ett äpple efteråt, magen var helt hård och som en boll. Lilla hjärtat.


Nu ska jag lägga mig och läsa bokföring. Blääääääh.

Ett, två, tre.

En liten Photoshopförvandling som jag inte vet om jag visat.

Orginal.
Under bearbetning.
Färdig!

Hästar, hästar.

Har eventuellt ett hästprojekt på G. Ett större. Det vore så kul om det gick i hamn. Då blir det mycket hästfotografering, under flera tillfällen. Och inte den vanliga, utan mer speciell, någonting jag aldrig plåtat förr. Oj vad fel de känns att bara nämna sådana småsaker, när jag egentligen vill delge allt. Men, det är så dum om det inte blir som jag tänkt, därför väljer jag att inte säga så mycket.

Tills vidare bjuder jag på några bilder från filmningen jag hade med Stina och Appi. Precis som med Charlie blev det mest detaljbilder.


Tre söta...

...

små barn fotograferade jag en dag. Ett av få kort där de höll sig stilla. Haha!

 

Crazy dogs.

Igår var jag och barnen hundvakt åt Esthers halvbror, Bonzo. Två chihuahuaor farandes i full fart genom vårt hus, vilken fart de har!

De är jämngamla (sånär som på ett par dagar) och har vuxit upp tillsammans. Och har hur kul som helst tillsammans. Ibland slåss de så morrhåren ryker, men i nästa sekund delar de korg och putsar varandra.


Det märkt så tydligt att de är från två helt olika hem, och van vid olika saker. Esther är van vid full fart, hon kan leka i timmar i sträck med barnen och tröttnar aldrig. Hon bryr sig heller inte om hon blir uppväckt av barnen, eller om de bär henne. Bonzo, däremot, är en liten knubbis som tröttnar ganska snabbt på att leka, då vill han vila, och så "startar han upp" igen efter en stund. Han är skitsur om Esther kommer i närheten av hans bo, eller hans mat. Och om barnen blir för närgångna morrar han ilsket. Sådant som Esther är vad vid.

Nähej, nu är det dags att sätta fart med lite bilder igen. Blir visst aldrig klar, haha.

Bebis.

Det här är bilderna jag tog på Charlie för nästan tre veckor sedan. Jag såg honom idag och tyckte att han såg lika yttepytteplutt-liten ut ändå, men han har säkert ökat flera hundra gram sedan jag såg honom.

Vilken liten sötnöt

(och jag är alldeles himla förtjust i allt det där småttigt söta som bara små bebisar har. De där pyttiga tårna, små lurviga öron och en massa veck och skrynklor. Det blev inte så mycket bilder på Charlie i helkropp, men desto mer söta detaljer )

Familjefotografering.

Det går lite länge mellan blogginläggen. Jag vill inte skylla på något, det handlar nog mer om vad jag prioriterar. Tyvärr tänker jag ofta på att jag vill och ska blogga. Men det blir inte så alltid, oftast kommer alla hushållssysslor emellan.

Nu sista tiden har det varit ganska knöligt, och motigt. Min licens för Photoshop har gått ut, och jag har inte hittat regkoden till Elements. Så jag har löst det tillfälligt genom att ta hem min gamla bärbara dator, där jag numer har en testversion av Photoshop. Så långt allt väl. Men den kan jag inte surfa från, för då surfar jag upp mammsens pott. Så jag surfar från den stationära. Men jag har ingen brännare, förutom i den tredje datorn. Så, idag har jag haft alla tre datorer på skrivbordet. Pysslat i photoshop, uppdaterat hemsidan, skrivit ut fakturor och etiketter samt bränt skivor. Det är ett evigt pillande med USB-minnet kan jag lova.

Jag kan visa ett collage från helgens familjefotografering i alla fall, sedan måste kila tillbaka till jobbet.

Jättetrevliga Marie, med sina underbart trevliga killar (både de stora och de små).
(PS Jag ska bli bättre på att använda Kategorier, jag slarvar så med det DS)