Student.

Två bilder sedan studentfotograferingen i söndags.


 

Blir fåordigt idag, då klockan är alldeles för mycket. Dessutom är jag skitsur på moder natur. Varför ska det behöva regna i morgon? Fick ställa in min fotografering, som jag (och de som skulle vara med) sett fram emot så mycket till! Så himla fin idag (om än lite blåsigt), hur kan det ställa om så mycket till morgondagen, jag fattar inte det. Om det dessutom är fin i morgon kommer jag bli ännu tjurigare, för då har vi ställt in i onödan. Vet inte om man kan lita på SMHI´s app. Åhhhh *tvärsur*

Ögon och öron.Här var det många ögon som inte skulle blunda, och många öron som skulle riktas framåt.


Börjar ni tröttna på hästbilder ännu? Efter söndagen hoppas jag kunna bjuda på lite annat. Några studentbilder kanske. Om vädrets makter inte bjuder på regn.

Och på onsdag, om en vecka (himmel vad fort tiden går) har jag en sedan länge bokad fotografering. Avslöjar ingenting ännu, då det är fler inblandade och mycket som ska klaffa. Men det ska bli kul. Riktigt kul.

Mys, kärlek och kontakt.

Twitter och instagram (bildlöst).

Har ni sett att jag lagt in ett twitterfält här till höger? Oftast använder jag mig av Instagram-appen i ajfånen, så man måste klicka på länken för att se bilden (har du en iPhone så sök på Instagram i appstore. Älskar den appen! Det är som flickr fast mobilt. Man söker olika användare, följer, lägger upp bilder och kommenterar).

Tyvärr känner jag ingen som använder Instagram, vilket är så synd för det är verkligen ett kul sätt att visa upp sina alster. Eller bara en vardagssituation. Dessutom kan man lägga till olika effekter på sina bilder, jag är ju lite svag för oldstyle-inspirerade bilder så den funktionen använder jag mycket. Sedan kan man välja för varje publicering hur man vill att andra ska se ens uppdateringar. Jag brukar välja att visa dem på twitter och facebook, men det är ju inte nödvändigt.

Scrolla in min twitter till höger så kan ni kika på mina Instagrambilder om ni vill. 

Och finns ni på twitter eller använder ni Instagram så tjoa till så följer jag er gärna. 

Inga hästar, bara pojkar.

Bryter häst-trenden nu med en bild på mina pojkar.

Ville utnyttja det fina ljuset som man får under alla löv, samtidigt som lövtäcket ovan gör att man undviker de fula, skarpa skuggningarna man får av direkt solljus. Elis och Alvin var (konstigt nog) helt med på noterna, och gjorde precis som jag sa. Men fortfarande får man muta med konstgjorda pruddljud och allehandla tokigheter för att få dem att mjuka i mungiporna. Sötnosar.(en lyxfunktion med D3s´an är att fuktionen för ISO och Vitbalans hittills fungerar utmärkt i AUTO-läget. Vilken skillnad mot D300´an där jag tyckte att jag fick mickla med det ständigt)

En till :-)

Stackare, ni blir aldrig av med dessa hästbilder. Här kommer ännu en.

Uppdateringar.

Laddade ner en Bloglovin-app till ajfånen, och såg att en del följer mig via Bloglovin. Så, jag la till en knapp för detta här på bloggen, om någon mer än sugen på att följa bloggen på det sättet.

Dessutom fixade jag in en aktivitetsruta från Facebook, mest för att se hur jag skulle göra då det var en önskan från de jag ska göra hemsidan åt. Nu vet jag hur jag gör.

Bjuder på en bild på två vackra araber till, när jag ändå sitter här och knattrar.Sagoekipage.

Den här bilden tycker jag är som hämtad ut en saga. Arabiska fullblod måste vara de mest sagolika hästar som finns.

Hästfotografering.

Tänkte visa några bilder från hästfotograferingen jag hade igår. Det blev så hemskt många fina bilder, jag bläddrar och hittar hela tiden nya favoriter.

En av de finaste får du se här nedan. Har även lagt en mild, skimrande softtone över, bara för att jag personligen älskar sådana bilder.

Glasspremiär.

Nu i helgen hade vi glasspremiär. Jag var ju tvungen att prova min nya glassmaskin.

Såhär blev resultatet:Hemskt gott blev det! Trodde inte att barnen skulle tycka om den då det inte smakar som den köpa glassen. Den här var mycket mer gräddig och vaniljig. Men konsistensen blev jag inte alls nöjd med, så jag ska prova igen i morgon.