Baby inside.Igår trasslade bilduppladdningen riktigt ordentligt, vet inte varför. Så ni får collaget idag istället.

Visst är Emelie och lilla Filip fina.

I böckernas värld...

kan allt hända.

Frukost.


Jag är en riktig frukostmänniska och älskar frukostar. När jag är ledig måste jag hejda mig lite, för jag blir lätt överambitiös och vill ha allt jag är sugen på. Om jag jobbar går jag gärna upp 45 minuter extra bara för att få själva frukoststunden i lugn och ro tillsammans med barnen.

Idag är jag ledig, och kunde lyxa till det med citronyogurt, frukt och cappucino. Barnen åt ugnsvarma baguetter (från ICA, jag är ingen bullmamma och bakar ytterst sällan bröd), yogurt med hallon och drack Oboy. Lugn och ro. Solen skiner in genom (de allt för skitiga) fönstren. Och jag har hunnit läsa tidningen. Kan det bli en bättre start på dagen?

Dubbelexponering.

Den här dubbelexponeringen är gjort direkt i kameran. Det är fisigt enkelt att göra en i photoshop, men lite klurigare att få till det i kameran. Där ser man ju inte hur och var bilderna hamnar. En viktig funktion som man måste komma ihåg att stänga av när man är klar. Tänk vilken mardröm att komma hen efter ett jobb och inse att bilderna sitter ihop tre och tre! Haha!Under mitt fotograferande här under dagen har jag fått en kul idé. Hoppas verkligen jag hinner vidareutveckla den i morgon.

Modell: Sonya.

Sonya är nog den enda kvinnliga modellen som passar i mustasch. Och skägg.

 

Och (förhoppningsvis) den enda modellen som sitter och fiser under en plåtning.

Yaiks!

Ny kamera - nya bilder.

Ganska många förstod vad jag skulle köpa. Eller har köpt. En ny kamera. En Nikon D3s. Känns som ett alldeles overkligt köp.Har inte hunnit prova den så mycket som jag skulle vilja. Tiden räcker inte till. Men idag var Alvin och jag och matade änderna, och jag hann med nöd och näppe dra upp kameran (med en 70-300mm-glugg på är det ingenting man bara kastar upp när tillfälle ges, haha) och ta några snabba bilder. Och åh vad jag redan gillar den här prylen.

Alla bilderna utan ansiktbilden på Alvin är tagna med Nikkor 50mm. Ansiktbilden är tagen med Nikkor70-300.

Post till mig.