Ny blogg..?

Jag har inte gillat namnet på den här bloggen senaste tiden. Det känns så bundet att just blogga om fotografi. Det var meningen när jag startade bloggen, men sedan har jag ändrat mig. Jag kan ju blogga om enbart det temat på min hemsideblogg. Så jag funderar på att ta bort denna (eller inaktivera/flytta innehållet) och sedan blogga på en annan adress som känns mer fri. Där jag kan blanda allt (jag har ju dessutom en annan privat blogg, men där är jag inte intresserad av att få några nya läsare direkt, den vill jag hålla privat även i framtiden).

Just nu stör jag mig så på att den heter just hannasFOTON, det finns så enormt många bloggar som heter något med "foto". Låter lite "småstadsfotografwannabee" (ja, jag är från en småstad, men kallar mig inte fotograf annat än när jag just gjort ett jobb).

Så, ja. Velig är bara förnamnet. Det är svårt att hitta en adress som är ledig OCH känns passande. Jag vill ha en kort adress som känns som Hanna.

Åh så svårt.

Esther och snö.

Önskelista.

Sjukligt.

Här är det sjukt. Inte sjukt tråkigt, eller sjuk kallt. Utan sjukt snorigt, febrigt och huvudvärkigt.

Har gjort försök till julkortfotografering, och det gick hyffsat. Barn och hundar fastnade på samma bild, hur nu det är möjligt med så många viljor åt olika håll.

Förra året var det vacker snö när vi plåtade julkort. Nu är det bara grått och trist.

Vi fick vara inomhus. Nedan är min bästa vän Ciccis barn, och så mina.

Fotobok.

Jag har gjort en fotobok till. I reklamsyfte. Jag har redan en ute, men tänkte uppgradera med en ny.

Denna gjorde jag hos fotoklok, jag har redan skrivit om dem en gång <-- (klicka). Nu var det dags igen. Denna gång provade jag deras onlinetjänst.

Och. Vilket resultat! Jag kan inte nog lovorda Fotoklok.se.

Om ni någongång ska göra en Fotobok. Lova att ni i alla fall provar med Fotoklok. För det blir så snyggt. Det är så enkelt. Man kan anpassa så mycket.


Bonzo.

Detta är min svägerskas chihuahua. Lika gammal som Esther, samma pappa men en annan mor.

Lite stabbigare och kraftigare än Esther, men lika söt för det.