Trassel, trassel.

Sist jag skulle ladda upp bilder så försvan enheten där jag hade bilderna, trots omstart av närverk och annat. Ibland blir jag så skapligt trött på tekniken. Och gången därinnan fungerade det inte med bilder på blogg.se.

Men nu ska allt (förhoppningsvis) fungera igen.

Nedanstående är en bild som min kära lillebror tog på oss. Vi har så hemskt lite bilder på oss helaste familjen. Fast barnen var speedade och totalt ovilliga till att ställa upp på bild.


Snart drar vårens bokningar igång på allvar. Det ska bli himla kul! Hästfotograferingar, student, barn och bröllop finns inlagt.

Samt ett par andra extrajobb i min lilla fotofirma. Har inte direkt med fotograferandet att göra, (vilket just nu fick mig att komma på att jag måste lägga till SNI-koderna för det till skattverket. Inte glömma - inte glömma - inte gl...) men med webdesign. Rätt kul att bli uppskattad från flera håll, och kunna göra lite annat. Jag som har så mycket tid över menar jag ;-)

Alvinino.

En till bild på min fina buse Alvin.

Vi provar igen :)

Ska se om jag kan lyckas få upp några bilder nu då. Så tråkigt att det inte fungerat tidigare. Men desto bättre att jag har flera bilder ligger på lager, bara att visa :)Jomen, titta. Det gick. Då kan jag pusta ut och inse att det i alla fall inte var min dator det var fel på.

Ovanstående bild är Elis, iklädd en drakdräkt som han älskar. Och som t.o.m. är för liten för Alvin. Men Elis klämmer in sig i den och älskar att gå omkring att skrämmas.

(och jag hittade "lås fokus" på den nya kameran. Tog bara en månad, haha). I övrigt är allt mycket likt mellan D300 och D3s, knappar och reglage sitter nästan på samma ställen vilket är grymt bra när man pendlar mellan olika kameror.

Varannandagsuppdatering.

Eller pja, vartredjedagsuppdatering. Försökte igår, men det gick inte att lägga in några bilder då. Skapligt surt, när jag ändå hade tid att sitta en stund. 

Ska ha som mål att försöka uppdatera bloggen i alla fall varannan-var trejde dag. Bloggen på hemsidan kan ni kika på också (har dessutom kommit på att jag faktiskt missat att länka till hemsidan härifrån, det måste jag lägga till någon dag), den försöker jag uppdatera med jämna mellanrum.

Men då, det går inte att uppdatera med bilder nu heller. Suuuuck. När jag äntligen tog mig tid att sitta här.

Skämmes, ta mig f...

Nä, inga svordomar.

Men jag får skämmas. Huvva så länge sedan det var jag uppdaterade bloggen. Skrämmande hur lite tid som finns för att posta en bild eller två.

Bara för det så hämnas jag, och bombar er med ett helt gäng med mina senaste alster. Några finns på hemsidan, några på facebooksidan. 

 

Fredagsmys.

Jag glömmer alltid att jag faktiskt har en sexårig tjej här hemma också. Som älskar fredagsmys. Och som faktiskt är en lika stor del i vår familj som alla andra. Såhär tillbringar vi helgkvällarna. Slöandes vid tv´n, lite halvt ovanpå varandra. Mysigt värre.