Homeveiw.

Från mig.

Jag gillar ju små lampor, i olika former och modeller. Vilket innebär att många av våra fönster och mörka hörn pryds av just lampor. Björn är snål energismart och släcker lamporna vartefter jag tänder dom.


Pidestal från Tippen (från den gamla goda tiden när Björn körde sopor och kom hem med mer skit nödvändiga saker än han lämnade av där) som jag målat om samt gjort ett schablon på, om-målad lampa från min mormor med ny skärm, duk från loppis och tofflor från Kapp-Ahl. Hyllan på väggen är i grunden furu men om-målad och fylld med nödvändiga och fina saker jag gillar, bland annat små kronor, en fågelbur, medaljong, snören med sax och lite bomullsband.


Lampa från loppis, skärm/kjol från Underbara Hem, krukorna har jag själv målat, duken är från loppis och ängeln från Trädgår´n i Flen. Och de halvdöda blommorna är stackars rotade skott jag norpat av en vän, de kokar ständigt i värmen från elementet.



  Kristin

Aha nja inte riktigt så som jag gör, jo man skulle vara klok nog att skriva ner vad man gör för det blir sig ju inte likt, lite typiskt bara man skulle kunna göra ett eget lager som man bara "klistrar" på en bild när man vill ha en viss retusch på det skulle ju spara massor med tid ;)


2010-02-10 / 22:43:11 Url: http://mouziee.blogg.se/
  Kristin

Har inte kommit så långt då jag gör olika redigeringar vraje dag tror jag så jag vet inte riktigt hur jag vill retuschera :) Men det är kanske en bra idè att börja snart..haha..

Vad gör du om dagarna annars förutom att fotar menar jag :)


2010-02-11 / 09:25:17 Url: http://mouziee.blogg.se/
  katta

Vad fint du har!!! Du är så pysslig! =)


2010-02-11 / 16:15:47
  Emma

:) min mamma som gör massa saker ditt :) o tror att de e mamma som gjort den om du köpte lampkjolen där :)


2010-03-25 / 08:05:13 Url: http://minaorditext.blogg.se/

Namn

Mail

Url


   Spara?